فراخ بالخضار بطريقة صحية في الفرن بالصور
المطبخ
1- غسل الفرخة جيدا بالملح والدقيق والخل ثم نتبلها ببصل مبشورة ونضيف لهاالملح والفلفل والقرفة والجنزبيل والكركم ودبس الرمان وبشر ليمون وعصير ليمون..وندعك بيها الفرخة من جوة ومن برة وبين الجلد واللحم ونسيبها على جنب لحد مانحضر الخضار.
2- نقطع بصل ترنشات وبطاطس قطع وجزر قطع وطماطم وفلفل اخضر وبسلة..ونضيف ليهم الملح والفلفل ودبس الرمان وكمون وكركم وحبهان ومستكة ونقلبهم كويس ونضعهم فى الكيس الحرارى ونحط عليهم الفرخة ونقفله كويس..وماننساش نعمل فتحات صغيرة فى الكيس علشان مايفرقعش من البخار.
3- ونحطها فى الفرن على درجة 200 لمدة ساعة تقريبا
و بالهنا و الشفا
2- نقطع بصل ترنشات وبطاطس قطع وجزر قطع وطماطم وفلفل اخضر وبسلة..ونضيف ليهم الملح والفلفل ودبس الرمان وكمون وكركم وحبهان ومستكة ونقلبهم كويس ونضعهم فى الكيس الحرارى ونحط عليهم الفرخة ونقفله كويس..وماننساش نعمل فتحات صغيرة فى الكيس علشان مايفرقعش من البخار.
3- ونحطها فى الفرن على درجة 200 لمدة ساعة تقريبا
و بالهنا و الشفا
ليست هناك تعليقات :
إرسال تعليق